lørdag 6. februar 2010

Da er uke 5 nesten over for denne gang.

Uka har kommet med flere begivenheter *humre*
Tirsdag startet med at jeg ikke kunne finne CDen som jeg hadde basert timene mine på. Lette og lette. Strente opp til Toppen for å lete der. Ned igjen til Myra for å lage et alterntiv opplegg. (Har fremdeles ikke funnet CDen)
På tirsdag blåste det også godt, og på ettermiddagen kom det en del snø. Jeg hadde langdag på jobb, så det hadde rukket å snø en del før jeg skulle hjem. Det startet med at jeg ikke kom meg av flekken på parkeringsplassen. Jada, Herbert liker ikke å kjøre på løssnø. Da setter han seg fullstendig på bakbeina. Med god hjelp fra 3-4 menn fra Elektro Sør og Mona som ballast, kom jeg løs. Kom meg ut på E-39, så vidt det var, før jeg måtte bremse. Jeg hadde for stor fart etter forholdene,og snurret rundt og rett i brøytekanten i motsatt kjøreretning. Hjelp fikk jeg veldig kjapt, og en trailer trakk meg løs. Han var på vei østover, så han stod riktig vei i forhold til meg. Jeg måtte kjøre litt tilbake for å snu. Så var jeg endelig på vei østovere. Mens Herbert stod fast, ringte jeg til svigers for å høre om de kunne hente ungene i barnehagen.Jeg visste jo ikke hvor lang tid dette ville ta. Det kunne de. Derfor måtte jeg innom Eik på veien hjem. Svingte av Eikeveien, og satte meg fast. Svigerfar brøytet akkurat da, så han trakk meg løs med traktoren. Jeg skjønte godt at jeg ikke kunne komme meg hjem med bil. Så det ble avtalt at ungene skulle sove på Eik, jeg kunne sitte på med Kåre til og fra jobb neste dag og at svigerfar kunne hente ungene i barnehagen dagen etter. Da var det i grunnen bare å kle seg godt og finne sakene som jeg trengte å ha med meg hjem. Jeg skulle nemlig bli kjørt hjem, virkelig standsmessig og veldig VIP *ler* Jeg satt i snøskuffa BAK på traktoren. Hjemme var ikke gata brøytet og det var ca 50 cm snø i gårdsrommet. Herbert hadde streiket fullstending om han hadde blitt med hjem. Svigerfag brøytet gårdsrommet, mens jeg i full fart pakket ting og tang som ungene har bruk for. Anna Helene skulle på skidag, så hun måtte ha ski, staver og skisko om ikke annet. Inne var det 7 grader, ute -7.
Det ble ikke mer dramatikk heldigvis, men på fredag hadde jeg siste dag med gruppa mi. Litt trist. Så vi avsluttet siste dag med kaffe/te og kake. På mandag er det ny uke og ny gruppe. Håper neste uke blir uten så markerte hendelser som denne uka.

4 kommentarer:

hverdags-mamma sa...

Puihh...

Soltoppen sa...

Puihh??? Hva betyr det?

Anne Liv sa...

Oi, oi, godt det ikke er slik hver dag...

hverdags-mamma sa...

Ble bare så mye, så måtte puste skikkelig når jeg var ferdig lest... Hihi...

*klem*