mandag 9. februar 2009

Snø på sørlandet.

Snø i hagen, holmer og skjær, og et nakent trampolinestativ vitner om vinter her sør.


Så i går pakket vi sekken. Oppi der var det varm sjokolade på termos, en plate melkesjokolade og en pose med nøttemix. Ski til det tre største ble lagt i bilen, og akebrett til minstemann. Han har nok med å stokke bena uten ski, så da trenger vi vel ikke blande inn ski og staver?
Vi kjørte (og kjørte og kjørte)til Årstøl og lysløypa. Etter litt småhindring på veien, en bil hadde kjørt seg fast i grøftekante, kom vi oss opp til Lia. Vi gikk på bena opp første bakken før vi satte på oss skiene. Det gikk ganske greit å komme seg bortover og oppover, men litt skumler når det gikk nedover. Ole Willy ramla av akebrettet, for det gikk ganske fort, så etterpå var det ikke like stas å sitte på (skjønner jeg godt) noe storesøstera visste å utnytte (stakkars pappa) Så kom vi til Årstølhytte, og startområdet for lysløypa.
Der satte vi oss ned litt, og aket litt, før vi gikk, på beina, ned igjen til bilen. D.v.s Ole Willy satt på pappas arm, Anna Helene på akebrettet som pappa dro. Mamma bar to lange par ski + 3 par staver under armene og et par ski i sekken på ryggen..
Men det var sol og fint vær, og med varm sjokolade i magen var det en fin tur likevel.

Ingen kommentarer: