søndag 24. august 2008

Dyreparken i dag.

Familieutflukt for å se på løver, sjiraffer, minigris, kamel. Vi var innom i skomakergata og Kardemommeby. Det siste var litt skummelt, for der bor jo RØVERENE!! Kaptein Sabeltanns rike var også veldig skummelt, så der var det bare å kjøpe popcorn og så gå. Anna Helene og Pappa reiste på Nilen (før tømmerrenna), Noen (Les Anna Helene) hadde to turer med safari-toget, En gang med mamma og en gang med pappa og Ole Willy. Anna Helene kjørte lastebil på ferja. Ikke snakk om at hun skulle ha en liten bil nei. Noe av det siste vi gjorde før vi gikk hjem var å grave gull, og siden Anna Helene var så flink å grave fikk (kjøpte) hun en GULLMEDALJE. Det var stas, siden pappa hadde fått gullmedalje dagen før, år han var flink å seile.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Så koselig å lese om dyreparken også. Tidligere har jeg bare fått sett bildet av sjiraffen. Så flott med de to gullmedaljene i familien. Gratulerer begge to!

Soltoppen sa...

Var dønn sliten når vi kom hjem, så da fikk beretningen vente litt fant jeg ut. Sjiraffen var Soltoppens svar på pausefisk *humrer*