lørdag 14. juli 2007

Hjemme igjen fra en våt og luftig ferie...

I går kom vi hjem fra ferie igjen. Det ble ingen langtur på oss i denne gangen, men vi kan jo alltids planlegge en tur til neste sommer.. Vi kom oss til Mandal med båt i vest, og med litt juks (lånte bil) var vi til badeland i Lyngdal. Østover kom vi oss til Lillesand. Der feiret vi tre-årsdagen til Anna Helene. Vi kjøpte kake for anledningen, men Anna Helene er inni i en "liker-ikke" periode. Selv sjokolade kan få lide for det... Det ble heldigvis ikke plaskregn hver dag. Vi hadde opphold en del av tiden også. Det ble en del innelek i båten, med dukke, veving, tegning og masse pusling.. Mamma ble så lei av at Ole Brum feiret bursdag, at i Lillesand fikk hun et til puslespill, så det ble litt variasjon.. det var heldigvis kjærkommen variasjon for pusleren også :-)
Noe som alltid hører sommeren med, er frukt. Jordbær, moreller og nektariner.. Mmmm. I år fant mamma to sett med siamesiske moreller... snodig.. to moreller og en stilk...

1 kommentar:

Anonym sa...

Braatderehadde en fin ferietur. Stilig fenomen, det der med siamesiske moreller. Har også sett siamesiske plommer og jordbær.