mandag 11. juni 2012

Sommerblusen er ferdig.

Denne blusen har tatt tid å bli ferdig med. Hovedsaklig fordi jeg “mistet” sylysten plutselig midt i prosessen.

Mønsteret er fra PPPP-CD nr 5. Jeg la inn mine mål og printet ut. Det var veldig greit å ha A3-printer da. Jeg klippet ut mønsteret og stoffbitene. Der kom pausen.
Så ble det endelig tatt fram igjen. Det hvite stoffet var fra restebordet på S&S, det grønne fikk jeg fra Kaoz-vennen til bursdagen min et år. Sydde sammen og ble litt skuffet. Jeg hadde vokst siden jeg klippet ut mønsterbitene, så blusen ble litt snau. Men om jeg hadde vært lik som jeg var, så hadde den vært superfin på. Det kunne jeg se. I tillegg hadde fargevalget mitt resultert i at den lignet et nattskjorte. Jeg ville jo bruke den til hverdags. Hva skulle jeg finne på nå da?

Blusen var jo sommer... og jeg tenkte på jordbær når jeg så den…

En tur til Panduro for å finne rødt og grønt stoff til jordbær og blader. Etter vasking av stoffene satte jeg med og laget en jordbærapplikasjon. Den skulle jeg ha på ryggen. 

Men den var jo fortsatt nattskjortepreg over seg… Jeg må ha FARGER!! Mer farger må til, så klart. Striper i siden, kanting på armer og nede. Det hjalp. Men noe manglet. Så dukket det opp en rest fra Kaozhjertene, rødt sikksakk-bånd til å ha rundt halsen. Det hjalp mye.

Får prøve å ta nye bilder i morgen…

IMGP0765IMGP0766

 

Men fremdeles føles det som om det mangler. Spørs om jeg MÅ til med noen perler igjen. Hadde egentlig tenkt at jeg ikke skulle ha det denne gangen. Eventuelt får jeg tenke på noe annet.

1 kommentar:

Tone sa...

Så gøy og se ferdig plagg fra Cd-platene :) Ble virkelig en sommer bluse..
Ryggen var flott med jordbær applikasjon !!
vips så passer den :)
Du har hatt mange kreative innslag,og det er du flink til .

Klem Tone